Αναζητάς ηλεκτρολόγο στο Χαλάνδρι?

Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι

Αν ψάχνετε ηλεκτρολόγο στο Χαλάνδρι, είσαι στο σωστό μέρος!

Σε αυτό το άρθρο με θέμα ” Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι ” θα βρείτε ένα μεγάλο φάσμα εργασιών που προσφέρουμε. Από απλά “μαστορέματα” μέχρι ριζική ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά, το ilektrologo.gr μπορεί να σας προτείνει έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο όλες τις παρακάτω εργασίες:

Αντικατάσταση πριζών και διακοπτών

Ανακαινίζετε το σπίτι ή το γραφείο σας και θέλετε να αλλάξετε τους διακόπτες. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας για το πως να υπολογίσετε το κόστος της αντικατάστασης.

Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι
Τοποθέτηση διακοπτών

Εγκατάσταση κεραίας

Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με την υπάρχουσα κεραία, είτε θέλετε να εγκαταστήσετε καινούργια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτήν την τεχνική εργασία.

Ανακαίνιση εσωτερικής εγκατάστασης

Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι
Εγκατάσταση φωτισμού

Θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση? Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας για το πως να υπολογίσετε το κόστος και τι αφορά μια ανακαίνιση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Τοποθέτηση ταινιών LED εσωτερικά ή εξωτερικά

Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι
Εγκατάσταση ταινίας LED

Αντικατάσταση θερμοσίφωνα

Δεν λειτουργεί ο θερμοσίφωνας? Είτε θέλετε να αλλάξετε θερμοστάτη, είτε να αλλάξετε θερμοσίφωνα, δείτε περισσότερα για την αντικατάσταση του θερμοστάτη.

Εγκατάσταση συναγερμού

Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για έναν αξιόπιστο συναγερμό είτε ενσύρματο είτε ασύρματο.

Αυτό το άρθρο με θέμα “Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι” περιλαμβάνει και τα παρακάτω:

Εγκατάσταση ή αντικατάσταση θυροτηλεφώνου

Αντικατάσταση ηλεκτρικού πίνακα 

Τι αφορά η συντήρηση ή αντικατάσταση ενός ηλεκτρικού πίνακα. Δείτε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

Τοποθέτηση αντι-κεραυνικού συστήματος

Εγκατάσταση προστασίας από υπερτάσεις

Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας

Πως γίνεται η εγκατάσταση μιας ηλεκτρικής κουζίνας και τι χρειάζεται? Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο.

Αυτοματισμούς έξυπνου σπιτιού με συστήματα wi-fi

Έλεγχος του θερμοσίφωνα μέσω wi-fi

Έλεγχος φωτισμού με έξυπνους διακόπτες

Φωτισμός και κατασκευή μοντέρνων φωτιστικών

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι τύπου φωτιστικού επιθυμείτε από διάφορα υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, κλπ από φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά οροφής έως και επιτραπέζια φωτιστικά.

Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι
Μοντέρνα φωτιστικά

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6939.83.26.08

Γιάννης Δενδρινός, ηλεκτρολόγος, τεχνικός αυτοματισμών

Λευκών Ορέων 19 – Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι

Δείτε μας στο χάρτη

Βρείτε μας στο Google my business

Βρείτε με στο Facebook

 

Ιστορία της ηλεκτρολογίας…

Η ηλεκτρολογία έγινε αρχικά ένα ευπροσδιόριστο γνωστικό πεδίο και επάγγελμα προς τα τέλη του 19ου αιώνα, με την εξάπλωση και εμπορευματοποίηση των δικτύων τηλεπικοινωνιών και ηλεκτροδότησης. Ως τότε τα ζητήματα αυτά εξετάζονταν επιστημονικά από τη φυσική και τους φυσικούς επιστήμονες. Το πρώτο πανεπιστήμιο το οποίο δημιούργησε ειδικευμένο τμήμα με τίτλο «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών» ήταν το Πολυτεχνείο του Ντάρμσταντ στη Γερμανία, το 1883. Την ίδια εποχή η ηλεκτρολογία άρχισε να προσφέρεται ως διακριτή κατεύθυνση μες στο Τμήμα Φυσικής στο Πολυτεχνείο της Μασαχουσέτης, πριν ανεξαρτητοποιηθεί και εκεί ακαδημαϊκά. Αυτή ήταν μία περίοδος μεγάλων και ταχύτατων εξελίξεων στον κλάδο, με τα δίκτυα ηλεκτροδότησης να καθιερώνονται σταδιακά στη Δύση και τον λεγόμενο «Πόλεμο των Ρευμάτων» να λήγει υπέρ του εναλλασσόμενου ρεύματος.

Στα τέλη του 19ου αιώνα αναπτύχθηκαν και οι ασύρματες τηλεπικοινωνίες μέσω ραδιοκυμάτων, με βάση το έργο πρωτοπόρων φυσικών όπως ο Νικόλα Τέσλα, ο Γουλιέλμο Μαρκόνι κ.α. Ήδη όμως από τα μέσα του αιώνα, πριν καν από την εμφάνιση του πρώτου δικτύου ηλεκτροδότησης, ο τηλέγραφος ήταν μία ακμάζουσα βιομηχανία στηριγμένη στον ηλεκτρισμό. Σύντομα οι πρακτικές εφαρμογές της τηλεπικοινωνιακής τεχνολογίας ενσωματώθηκαν στον κορμό της νέας επιστήμης των ηλεκτρολόγων μηχανικών, εφόσον βασίζονταν στις αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού. Η επόμενη σημαντική εξέλιξη στον χώρο ήταν η χρήση ηλεκτρομηχανικών μέσων και κυκλωμάτων για την υλοποίηση ψηφιακών υπολογιστικών συσκευών, κατά τις δεκαετίες του 1930 και 1940. Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί έπρεπε πλέον να γνωρίζουν και να ερευνούν τεχνολογίες όπως η λυχνία κενού και η διαμόρφωση συχνότητας. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η αφορμή για μία εκρηκτική ανάπτυξη στον τομέα των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, με άμεσες συνέπειες στις τηλεπικοινωνίες και στους υπολογιστές.

Πηγή: Wikipedia

Πίνακας περιεχομένων

Leave a comment